8 Aralık 2007 Cumartesi

| Sıfırın altında sımsıcak bir etkinlik...

Anadolu Üniversitesi Pazarlama Kulübü Marketing Anadolu’nun düzenlediği, Sıfırın Altında Marketing (8-9 Aralık 2007) etkinliği bugün başlıyor. Pazarlama ve reklam profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğin bu yılki teması “Değişen Koşullar Altında Pazarlama ve Örnek İşletme Öyküleri” olarak belirlendi.


Yıllardır Anadolu’ya yaydığı ışıkla Türkiye’nin başarılı üniversiteleri arasına girmiş olan Anadolu Üniversitesi, gördüğünüz gibi sıcak soğuk demeden etkinliklerini sürdüyor. Marketing Anadolu Kulübü “Meyvelerin bile mevsimi kalmamışken, olimpiyatın bile kışı yapılıyorken, kampüsün tadı kışın neden çıkmasın?" diyor.

Benim de konuşmacı olarak yer aldığım Sıfırın Altında Marketing etkinliği, bilimin sıcaklığıyla buzları çözüyor, ısıtıyor hepimizi... (Meteoroloji raporuna baktım, gerçekten de hava sıcaklığı Eskişehir akşamlarında sıfırın altında:)

Güncelleme [ 10 ARALIK 2007 ]

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümü’den Prof. Dr. Sevgi Ayşe Öztürk ve Yrd. Doç. Dr. Nezihe Figen Ersoy’a, EMYO Pazarlama Bölümü Ögr. Grv. M. Gökhan Turan’a, Marketing Anadolu Gurubu’ndan Cihad Baytüre, Rıdvan Özgür ve tüm görevli genç arkadaşlara, yaklaşık beş yüz kişilik son derece düzeyli dinleyici gurubuna gösterdikleri içten konukseverlik için teşekkür ediyorum. Umarım bu güzel etkinliklerine benim de küçük bir katkım olmuştur.